Mr. R. Zwiers

Ronald Zwiers

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ronald Zwiers heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (1983-1987) en is afgestudeerd in de hoofdrichtingen privaat- en strafrecht. Na zijn rechtenstudie is Ronald Zwiers ongeveer vijf jaar werkzaam geweest als juridisch redacteur bij een grote uitgeverij. Van 1990 tot medio 1992 heeft Ronald Zwiers aan de Universiteit van Amsterdam fiscaal recht gestudeerd.

Sedert oktober 1992 is Ronald Zwiers werkzaam als advocaat. Hij heeft in 1997 de specialisatie opleiding huurrecht gevolgd, in 1998 de specialisatie opleiding strafrecht en in 2003 de specialisatie opleiding arbeidsrecht (Grotius Academie). Al deze opleidingen heeft Ronald Zwiers met goed gevolg voltooid. Verder is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA).

Ronald Zwiers houdt zich in het bijzonder bezig met zaken op de rechtsgebieden straf-, arbeids- en huurrecht. Daarnaast behandelt hij ook zaken op andere rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld het personen- en familierecht en het algemene verbintenissenrecht.

Naast zijn werk in de advocatuur is Ronald Zwiers actief in het verenigingsleven en is hij een frequent sportbeoefenaar (fitness, fietsen, zwemmen).

Adresgegevens

Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG Almere
Tel. 036 - 534 48 95
Fax. 036 - 534 49 45
E-mail. info@zwiersadvocaten.nl
www.zwiersadvocaten.nl

Volg ons